Foodbalance@hotmail.com

Jaar 3 [Hoofdfase II - 2015/2016] 

  • Lesperiode 3.1: Minor + VK-modules (VK = vrije keuze)
  • Lesperiode 3.2: Internationale beroepsuitoefening
  • Lesperiode 3.3: Beroepsvoorbereiding I
  • Lesperiode 3.4: Beroepsvoorbereiding II
 

 

 

 

studieprogramma jaar 3

Lesperiode 3.1: Profileringsruimte (minor + keuzemodules)

Lintminor HALO Sportpsychologie (blok 3.1 + 3.2)

Centrale thema: Sportpsychologie

Beroepsrollen: Behandelaar + Onderzoeker

Beroepsproducten

  • Presentatie sportpsychologisch wetenschapsartikel [10.0] (blok 3.2)
  • Interview + adviesverslag (hardloopster) [9.0] (Blok 3.1)
  • Werkstuk wedstrijdangst (inclusief PST-programma) [7.0] (blok 3.2)

Vakkennis:

  • MC-toets: Sportpsychologie [8.5] (blok 3.1)
Keuzemodules (VK's)

    1. VK Motivational Interviewing [+]

    2. VK Stofwisselingsziekten [7.7]

    3. VK Voeding en Sport [6.8]

    4. VK Alternatieve Voeding [7.8]

Lesperiode 3.2: Interconnected Citizens of Global Health (International course)

Centrale thema: International skills/competencies + intercultural communication + global health (care)

Beroepsrollen: Researcher

Beroepsproducten

  • Assignment 1 (project): Organization of the international Nutrition & Dietetics conference 2016 [+]
  • Assignment 2 (project): Research protocol [8.5]

Vakkennis:

  • Assignment 3: Global health exam [8.9]
Beroepsvaardigheden:
  • Assignment 4: Interview report intercultural communication (cultural dimensions) [9.3]
Lesperiode 3.3: Beroepsvoorbereiding I

Centrale thema: Maatschappelijke impact van welvaartsziekten

Beroepsrollen: Behandelaar + Voorlichter + Manager Voeding + Onderzoeker + Adviseur

Beroepsproducten

  • Onderzoeksopzet (Onderzoek & Publiceren): [+]
  • Onderzoeksrapport praktijkopdracht Enerjoy e-learning: [8.1]

Vakkennis:

  • Toets Beroepsvoorbereiding 1: pathologie + diëtetiek + consumentengedrag + sociologie + diëtist als professional +  DTD [7.8](DTD = directe toegankelijkheid Diëtetiek)
Beroepsvaardigheden:
  • Assessment: Vervolgconsult met simulatiecliënt [+]
  • POP (persoonlijk ontwikkelplan) en reflectieverslag [+]
Lesperiode 3.4: Beroepsvoorbereiding II

Centrale thema: Ondervoeding + onderzoek

Beroepsrollen: Behandelaar + Onderzoeker + Adviseur

Beroepsproducten

  • Onderzoeksrapport praktijkopdracht Diëtistenpraktijk Marjolein de Nie & Voedingsadviesbureau Vie: [8.0]
  • Onderzoeksartikel[7.0] 

Vakkennis:

  • Toets Beroepsvoorbereiding 2: biochemie + pathologie + diëtetiek [8.5]
Gemiddelde resultaat jaar 3 (hoofdfase 2015/2016): 8.12

Alle toetsresultaten zijn tussen blokhaken vermeld. De toetsen die niet met een cijfer, maar met een voldoende/onvoldoende worden beoordeeld, zijn te herkennen aan de plusjes (= voldoende).