studieprogramma jaar 3
Lesperiode 3.1: Profileringsruimte (minor + keuzemodules) |
Lintminor HALO Sportpsychologie (blok 3.1 + 3.2)
Centrale thema: Sportpsychologie
Beroepsrollen: Behandelaar + Onderzoeker
Beroepsproducten:
- Presentatie sportpsychologisch wetenschapsartikel [10.0] (blok 3.2)
- Interview + adviesverslag (hardloopster) [9.0] (Blok 3.1)
- Werkstuk wedstrijdangst (inclusief PST-programma) [7.0] (blok 3.2)
Vakkennis:
- MC-toets: Sportpsychologie [8.5] (blok 3.1)
1. VK Motivational Interviewing [+]
2. VK Stofwisselingsziekten [7.7]
3. VK Voeding en Sport [6.8]
4. VK Alternatieve Voeding [7.8]
Lesperiode 3.2: Interconnected Citizens of Global Health (International course)
|
Centrale thema: International skills/competencies + intercultural communication + global health (care)
Beroepsrollen: Researcher
Beroepsproducten:
- Assignment 1 (project): Organization of the international Nutrition & Dietetics conference 2016 [+]
- Assignment 2 (project): Research protocol [8.5]
Vakkennis:
- Assignment 3: Global health exam [8.9]
- Assignment 4: Interview report intercultural communication (cultural dimensions) [9.3]
Lesperiode 3.3: Beroepsvoorbereiding I
|
Centrale thema: Maatschappelijke impact van welvaartsziekten
Beroepsrollen: Behandelaar + Voorlichter + Manager Voeding + Onderzoeker + Adviseur
Beroepsproducten:
- Onderzoeksopzet (Onderzoek & Publiceren): [+]
- Onderzoeksrapport praktijkopdracht Enerjoy e-learning: [8.1]
Vakkennis:
- Toets Beroepsvoorbereiding 1: pathologie + diëtetiek + consumentengedrag + sociologie + diëtist als professional + DTD [7.8](DTD = directe toegankelijkheid Diëtetiek)
- Assessment: Vervolgconsult met simulatiecliënt [+]
- POP (persoonlijk ontwikkelplan) en reflectieverslag [+]
Lesperiode 3.4: Beroepsvoorbereiding II
|
Centrale thema: Ondervoeding + onderzoek
Beroepsrollen: Behandelaar + Onderzoeker + Adviseur
Beroepsproducten:
- Onderzoeksrapport praktijkopdracht Diëtistenpraktijk Marjolein de Nie & Voedingsadviesbureau Vie: [8.0]
- Onderzoeksartikel: [7.0]
Vakkennis:
- Toets Beroepsvoorbereiding 2: biochemie + pathologie + diëtetiek [8.5]
Gemiddelde resultaat jaar 3 (hoofdfase 2015/2016): 8.12 |
Alle toetsresultaten zijn tussen blokhaken vermeld. De toetsen die niet met een cijfer, maar met een voldoende/onvoldoende worden beoordeeld, zijn te herkennen aan de plusjes (= voldoende).